Izvor: Press, 26.Okt.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆEN U LAŽI! David SE PRAVDAO DA NE POZNAJE Draganu i da ne postoje emocije između njih, a OVO JE DOKAZ DA NE GOVORI ISTINU! (FOTO)

Slagao svoju devojku.
Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević postavljao je pitanja za stanare Bele kuće, a tom prilikom i raskrinkao Davida Dragojevića i dokazao da je neiskren zbog toga što je porekao da Draganu Mitar poznaje od ranije i da joj nije lajkovao ništa na društvenim mrežama. 


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />

Autor: TvPink Printscreen


I pored Miloševićevog insitiranja da Dragojević prizna da poznaje novu zadrugarku i da postoji dokaz da se poznaju i pre ulaska u rijaliti program, on je uporno negirao, kao i to da među njima ne postoje emocije. Njegova devojka Aleksandra Subotić je bila sigurna u njegove reči, ne sluteći da je laže. 




Autor: TvPink Printscreen


  Naime, dokaz se krije na društvenoj mreži Instagram koja pokazuje da je David lajkovao njenu sliku, što znači da mu se i te kako dopala. 




Autor: Printscreen Instagram


Da podsetimo, njih dvoje su tokom prethodne večeri bili veoma bliski, pričali su, a Dragojević ju je čak u jednom trenutku i zagrlio i tako su šetali po velelepnom imanju. A šta je sve David rekao o ovoj temi podsetite se klikom na video-snimak ispod teksta.







 


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.