Izvor: Press, 26.Okt.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eleonora BACILA OKO NA Vojketa, pa priznala da bi SA NJIM UŠLA U VEZU, OVE REČI to potvrđuju! (VIDEO)

Volela bi da pređu na viši nivo.
Tokom večeri zadrugari su odgovarali na pitanja gledalaca, a ovu emisiju je vodio Milan Milošević. Voditelj je iskoristio priliku kako bi Eleonori Miljković postavio pitanje da li su se rodile emocije između nje i Vladana Vojnovića Vojketa sa kojim se na sinoćnoj žurki bliže upoznala.  >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<




Autor: Pink.rs/Printscreen Instagram


Lepa Makedonka je priznala da joj je Vojke veoma prijatan mladić, da bi volela da je on deo rijaliti programa "Zadruge 2", kao i to da je on njen tip muškarca. 



Upoznali smo se, prijatan dečko, simpatičan je. Da, svideo mi se, fin dečko. Pričali smo se čime se bavim, kako mi je ovde - objasnila je Eleonora. 



Autor: TvPink Printscreen


Da podstimo Vojke i Sara Reljić, koji su otpočeli ljubavnu romansu u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruge" su okončali svoju vezu, a da li će se za repera i Eleonoru ponovo stvoriti šansa da se zbliže, ostaje da saznamo. 





Nastavak na Press...






Povezane vesti

UHVAĆEN U LAŽI! David SE PRAVDAO DA NE POZNAJE Draganu i da ne postoje emocije između njih, a OVO JE DOKAZ DA NE GOVORI ISTINU! (FOTO)

Izvor: Press, 26.Okt.2018

Slagao svoju devojku. . Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević postavljao je pitanja za stanare Bele kuće, a tom prilikom i raskrinkao Davida Dragojevića i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.