Izvor: Blic, 27.Nov.2023, 07:56

"UGROŽEN MI JE ŽIVOT, VISILI SU NAM NA PROZORU" Dušan Kaličanin sa devojkom morao da se iseli iz stana, glumac u agoniji: "Zidovi su popucali, parket se odvojio, sijalice gube kontak"

Dušan Kaličanin poznati glumac kog publika voli i poznaje iz brojnih uloga u pozorišnim predstavama, ali i serijama i filmovima više od godinu dana trpi teror u sopstvenom stanu u kojem živi sa partnerkom balerinom Margo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte na šta liči stan srpskog glumca zbog radova u zgradi! Pukli zidovi, majstor mu leži pored prozora

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Nov.2023

. .. „Meni su popucali zidovi u stanu, arhitekta koja radi na tom projektu, a sestra je vlasnica lokala, ušla je u moj stan da vidi i šokirala se“, požalio se glumac .. Srpski glumac Dušan Kaličanin (38) već skoro godinu dana unazad doživljava...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.