Izvor: Blic, 18.Okt.2021, 23:08

"U pregovorima sam sa produkcijom, ČEKAM ULAZAK" Hladan tuš za Dalilu, njen bivši stiže u "Zadrugu" i evo šta poručuje

Mladen Vuletić, bivši učesnik u rijalitiju, ranije je bio u vezi s Dalilom Dragojević, s kojom je ostao u prijateljskim odnosima. Kao čovek koji je dobro poznaje, on tvrdi da Dalilu guši brak s Dejanom Dragojevićem i da joj je dosadio takav odnos. Ako uđe u "Zadrugu", kaže Mladen, ponovo bi mogao da smuva bivšu devojku jer smatra da to zavisi isključivo od njega.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLANIRA OSVETU? Dalilin BIVŠI ulazi u Zadrugu 5, namerava da se SUOČI sa njom: "ONA VIŠE NE VOLI DEJANA, DOSADIO JOJ JE"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 01:27

Jedva čekamo...Bivši učescnik "Parova", Mladen Vuletić, ostao je u prijateljskom odnosim sa Dalilom Dragojević sa kojom je ranije bio u vezi...Kao čovek koji je dobro poznaje, on tvrdi da Dalilu guši brak s Dejanom Dragojevićem i da joj je dosadio takav odnos. Ako uđe u "Zadrugu", kaže Mladen,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.