U čemu proslaviti Novu godinu kod kuće? Top ideje

Izvor: Piplmetar.rs, 31.Dec.2023, 03:30

U čemu proslaviti Novu godinu kod kuće? Top ideje

To što slavite sa najmilijima ne znači da ne možete da izgledate kao milion dolara. Šta obući za proslavu Nove godine kod kuće?
Možda vam je dosta gužve. Možda niste na vreme rezervisali na mestu koje vam se posebno dopalo. Možda samo želite jednostavnost i vaše najbliže oko sebe. Koji god da je razlog što se odabrale proslavu Nove godine kod kuće, to ne znači da ste se obavezale na majice, trenerke i kuće papuče. Hajde da u Novu godinu uđemo u svom najboljem izdanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << čak i kada znamo da u nas neće gledati puna sala ljudi.
Kako se obući za proslavu Nove godine kod kuće? Atmosfera je već ispunjena prazničnim raspoloženjem, a sa njim sumiramo rezultate odlazeće godine. U kakvom god raspoloženju da ste 31. decembra 2023. ujutro, veče je ono za koje vredi čuvati topla osećanja, veselje i najbolje želje. A uvek je najlakše biti dobro raspoložen ako izgledate kao milion dolara.
Odeća za kućnu proslavu Nove godine trebalo bi da bude udoban, onaj u kome se lako krećete i dobro osećate, ali da ipak odiše tom nekom specijalnom atmosferom nade i radosti. U godini kojom, po kineskom kalendaru i predanju, vlada Drveni Zmaj, odlična je ideja izabrati odeću  u zelenoj ili crvenoj boji.
Takođe, za uklapanje novogodišnjeg autfita, uvek je odlično opredeliti se za tradicionalnu zlatnu, srebrn ili ljubičastu boju. Bela je simol  novih početaka, tako da je i ona odličan izbor kada birate u čemu ćete dočekati Novu kod kuće.
Šta obući za proslavu Nove 2024. godine kod kuće – 5 modernih ideja koje će vam se sigurno svideti Nova godina je za mnoge glavni praznik, ali to ne znači da morate obavezno organizovati bučnu zabavu. Šta biste trebali obući za proslavu 2024. ako ste ostali kod kuće?
Pižama odelo Moderan izgled koji će se savršeno uklopiti u vaše kućno okruženje. Nosite široke pantalone i satenske košulje, koje možete upotpuniti skupim nakitom. Garantovano ćete se osećati luksuzno, a imate izgovor i da obujete udobnu obuću. Uz satensko odelo u stilu pižame mogu se nositi čak i papuče a da to ne oduzme od opšteg utiska.
Slip haljina Još jedan komad koji je od kućne garderobe stigao na piste. Ona je ostavila niezbrisiv trag u prethodnih nekoliko sezona i nosila se i leti i zimi, uz sandale ili džempere… Nju uvek možete da dopunite osnovnom majicom koju obučete ispod ili skupocenim kašmirom preko. Udobne baletanke će odlično upotpuniti izgled.
Boyfriend košulja Zašto ne pozajmite košulju od svog partnera? Pogotovo ako Novu godinu dočekujete u intimnom okruženju. Naglasite struk tankim kaišem, a stopala neka zagreju vunenim čarapama sa zimskim šarama. Otkopčajte gornju dugmad i upotpunite odeću velikom ogrlicom, fokusirajući se na vrat i ključne kosti.
Monohromatski crna odeća Dajte mašti na volju i poigrajte se osnovnom bojom koju Irina Šejk toliko voli – crnom. U kućnom okruženju izgledaće elegantno i skupo, tako da možete bezbedno da eksperimentišete sa njim. Isprobajte majice, helanke, kombinezone i haljine. Dodajte zlatni nakit i punđu i izgledaćete vanserijski.
Džemper u skandinavskom stilu Da, taj isti džemper sa jelenima i zimskim šarama. Ako je u svakodnevnom životu uobičajeno da se kombinuje sa farmerkama, onda je za kućno okruženje bolje izabrati široke pantalone ili kožu. Nećete osećati nelagodnost čak ni ako probate sve salate na prazničnom stolu.
alexandr_1958/istock/gettyimagesplus
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.