U SKUPŠTINU SRBIJE ZVAO PROSTITUTKU: Učesnik Parova u centru seks-afere (FOTO)

Izvor: Press, 28.Sep.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SKUPŠTINU SRBIJE ZVAO PROSTITUTKU: Učesnik Parova u centru seks-afere (FOTO)

Izvesna Suzana P., za kojom je zbog prostitucije raspisana poternica, došla u parlament u posetu Sulejmanu Spahu dok je bio poslanik SRS
Foto: Damir Dervišagić
Učesnika „Parova“ Sulejmana Spaha posetila je prostitutka u Skupštini Srbije dok je bio poslanik Srpske radikalne stranke.
Političar i dalje ne može da se opere od skandala iz 2010. godine. Tada je kao bomba odjeknula vest da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se na vratima Skupštine pojavila izvesna Suzana P., za kojom je zbog prostitucije raspisana poternica i koja je navodno došla u posetu Spahu.
- Kada je ta žena ušla u zgradu, prišlo joj je skupštinsko obezbeđenje radi rutinske kontrole. Ipak, pošto im je bila malo sumnjiva, proverili su detaljno njen identitet i shvatili da je reč o zakonskoj prestupnici. Za njom je zbog bavljenja prostitucijom bila raspisana poternica, a uz to je hapšena nekoliko puta zbog krađa - ispričao je izvor i dodao:
- Pre legitimisanja obezbeđenje ju je pitalo koga traži, a ona je rekla da ju je pozvao poslanik Sulejman. Naravno, čim su videli o kome je reč, sprečena je da uđe u parlament i privedena je.
Sadašnji učesnik rijalitija negirao je da je povezan sa Suzanom, kao i da taj dan nije očekivao nikakvu posetu. U njegovu odbranu su stale kolege iz stranke, a najsrčanije ga je podržao predsednik radikala Vojislav Šešelj.
- Sa Spahom sam se čuo odmah nakon skandala i on mi je rekao da to nije prostitutka. Uostalom, šta znači ta reč? Pa veće su prostitutke narodni poslanici koji su menjali partiju i poslaničku grupu. To su neuporedivo veće prostitutke. Drugo, tamo nema mogućnosti za te lascivne stvari na koje vi mislite. Nijedna kancelarija nema uslova za to, ne zaključavaju se i sve su kolektivne. Ona nije zbog toga došla, već je možda došla da traži neku drugu pomoć. A iskreno, ne interesuje me zašto je došla - rekao je Šešelj za Kurir.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.