U KREVETU SA LIMOM Bivša srpska snajka otkrila intimne detalje iz spavaće sobe

Izvor: Blic, 11.Mar.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U KREVETU SA LIMOM Bivša srpska snajka otkrila intimne detalje iz spavaće sobe

Adrijana Lima, koja je navodno okončala vezu sa igračem američkog fudbala Džulijanom Edelmanom, otkrila je šta obavezno uradi pre nego što ode na spavanje.

Slavna lepotica izgleda fenomenalno na modnoj pisti u seksi donjem vešu, a tako voli da izgleda i kod kuće.

- Imam određeni ritual pred spavanje. Istuširam se, namažem losionom, stavim parfem i izaberem najseksi donji veš ili pidžamu. I tako svake večeri - rekla je Adrijana novinarima tokom posete Singapuru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Zašto da ne? Radim to zbog sebe, neću da oblačim nešto seksi samo za muškarca. Najvažnije je da se ja osećam dobro u krevetu - istakla je ona.

Brazilska lepotica, koja ima dve ćerkice sa nekadašnjim srpskim košarkašem Markom Jarićem, trenutno je Viktorijin anđeo sa najdužim iskustvom. Ipak, priznaje da i dalje ima tremu pred izlazak na pistu.

- Oblije me hladan znoj, drhte mi ruke, osećam leptiriće u stomaku, a otprilike 30 minuta pred početak revije, počnem da zevam. Ne pitajte me zašto, ne znam. Moje telo reaguje na taj način, pred svaku modnu reviju. Ipak, kada izađem na pistu, to sve prestaje. Nisam nervozna i samo se zabavljam.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.