U INAT HEJTERIMA Trudna manekenka objavila provokativnu fotografiju i izazvala LAVINU komentara

Izvor: Blic, 25.Dec.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U INAT HEJTERIMA Trudna manekenka objavila provokativnu fotografiju i izazvala LAVINU komentara

Manekenka Jovana Đorđević uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi majke, ali uprkos činjenici da je nedavno ušla u deveti mesec, supruga fudbalera Filipa Đorđevića ne odustaje od uskih haljina i visokih štikli.

I upravo je ta činjenica "zasmetala" pojedinim pratiocima lepe Jovane, koji su je kritikovali na društvenim mrežama. Ali, željenu reakciji nisu dobili.

Umesto toga, Jovana se fotografisala u još užoj i kraćoj haljini, a svima koju su je kritikovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na društvenim mrežama zbog neprimerenog odevanje manekenka je poručila da se skoncentrišu na vlastite živote.

- Samo vi svoju brigu vodite, moja deca su bogu hvala zdrava kao dren, uključujući i mene. Nego, više me zabrinjava ta vaša boljka vodjenja tuđih zivota, to mi deluje mnogo "neudobnije" od uske haljine - poručila je zgodna trudnica u komentaru uz fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u uskoj i kratkoj haljini.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.