Svađa zbog slika! (FOTO)

Izvor: Mondo, 25.Dec.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa zbog slika! (FOTO)

Manekenka sitno broji do porođaja, a to je ne sprečava da se atraktivno oblači i ističe svoje atribute.

Manekenka i supruga fudbalera Filipa Đorđevića - Jovana Švonja, nedavno je objavila da se hrani zdravo i dosta kreće i da tome duguje vitku figuru. Ona svakodnevno na svoj Instagram profil objavljuje atraktivne slike, a nedavno je razbesnela pojedine korisnike intreneta.

Naime, Jovani su zamerili da se oblači provokativno za jednu trudnicu. Njeni pratioci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smatraju da trudnice ne bi trebale da nose kratke haljine. Švonja im je odgovorila:

"Samo vi svoju brigu vodite, moja deca su Bogu hvala zdrava kao dren, uključujući i mene. Nego, više me zabrinjava ta vaša boljka vođenja tuđih života, to mi deluje mnogo 'neudobnije' od uske haljine", napisala je bivša manekenka u opisu slike koju je objavila na Instagramu. Brojni pratioci su joj pružili podršku.

Kad manekenka pobesni!

Ona je tu poruku potom obrisala, kao i sve negativne, dok su pozitivni ostali da joj pružaju podršku.

"Ma pusti ljude i uživaj. Ljubomora je čudo. Kakva mačkica... Najzgodnija trudnica!" samo su neki od komentara koji su se našli ispod Jovanine slike.

Da li vi mislite da Jovana preteruje?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U INAT HEJTERIMA Trudna manekenka objavila provokativnu fotografiju i izazvala LAVINU komentara

Izvor: Blic, 25.Dec.2016

Manekenka Jovana Đorđević uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi majke, ali uprkos činjenici da je nedavno ušla u deveti mesec, supruga fudbalera Filipa Đorđevića ne odustaje od uskih haljina i visokih štikli...I upravo je ta činjenica "zasmetala" pojedinim pratiocima lepe Jovane, koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.