Tvrdio da je prostitutka: Mia tužila stripera, traži odštetu od 600.000 dinara

Izvor: 011vodič.com, 29.Okt.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrdio da je prostitutka: Mia tužila stripera, traži odštetu od 600.000 dinara

Folkerka traži odštetu od stripera, koji je za nju rekao da se u Dubaiju bavila najstarijim zanatom i da je imala makroa. On joj ne da ni dinara!
Dejan Nestorović je tvrdio da Mia Borisavljević za noć uzima, u zavisnosti od klijenta, od 300 do 1.000 evra!
Pevačica navodi da su takve tvrdnje stripera neistinite, uvredljive i omalovažavajuće i od njega traži odštetu od 600.000 dinara, piše Blic.
Povređeno mi je pravo i dostojanstvo ličnosti, profesionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ugled i čast. Samim tim nanet mi je veliki duševni bol i nematerijalna šteta. Bavim se godinama pevanjem i moja karijera nije građena i praćena skandalima te ovakve gnusne neistine znatno štete mom profesionalnom ugledu i statusu“, navela je u tužbi.
Pevačica je ovim povodom saslušana u Višem sudu, a u tužbi je navedeno da postoji mogućnost prinudnog izvršenja ukoliko joj ne bude isplaćen zatraženi iznos.
Striper kaže da je imao dobru volju da sa pevačicom izgladi nesporazum van suda.
“Budem li osuđen, tražiću lično od predsednika države da me abolira. Nisam ja kriv što se niko nije bavio pojmom elitne prostitucije do kraja pa se ne zna čije je „gole spotove“ finansirao Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana, koji je dotičnoj platio silikone i bio s njom u hotelu u Skoplju. Ja tada nisam rekao sve što znam, a ako budem to uradio, sve su prilike da ću napraviti veći haos od ovog. Njeno pravo je da traži, a moje da joj ne dam ni dinara, jer je to što sam rekao – istina“, kaže Nestorović.
Da podsetimo, Dejan Nestorović se svojevremeno pohvalio da mu je vladika Kačavenda poklonio 50.000 evra za master studije. Odustao je od striptiza i osnovao nevladinu organizaciju za borbu protiv prostitucije i trgovine ljudima.



#svet
The post Tvrdio da je prostitutka: Mia tužila stripera, traži odštetu od 600.000 dinara appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.