Trpela zlostavljanje

Izvor: Mondo, 15.Mar.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trpela zlostavljanje

Pamela Anderson u brakorazvodnoj parnici od Rika Solomona priložila dokumenta u kojima tvrdi da ju je bivši suprug fizički i psihički zlostavljao

 Profesionalni pokeraš Rik Solomon, bivši i sadašnji muž Pamele Anderson Rik Solomon, dobio je zabranu prilaska nekadašnjoj čuvarki plaže, nakon optužbi za zlostavljanje.

Rik i Pamela su se prvi put venčali 2007. godine, par meseci kasnije razveli, da bi se prošle godine pomirili i venčali. Samo šest meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kasnije je Pamela zatražila razvod, ali je ubrzo odustala od njega, da bi sada ponovo pokušala da stavi tačku na priču sa njim.

Razlog - trpela je psihičko i fizičko nasilje u vezi i u sudskim dokumentima kojima traži razvod i zabranu prilaska navela da ju je jednom prilikom gušio jastukom, kao i da sada strahuje za svoju bezbednost.

Rik Salomon, kojem je izrečena mera zabrane prilaska je na Pameline navode odgovorio uvredama i nazvao se "serijskim ubicom nerođene dece", jer je, navodno, abortirala i tokom braka sa Kid Rokom i sa njim.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.