Salomon dobio zabranu pristupa Pameli, gušio je tokom seksa

Izvor: Svet, 14.Mar.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salomon dobio zabranu pristupa Pameli, gušio je tokom seksa

Sud je Pameli Anderson odobrio zabranu pristupa za supruga Rika Salomona, a u sudskim dokumentima stoji da je Salomon pokušao da je uguši i zadavi tokom seksa, piše TMZ.
Osim toga 47-godišnja Pamela zatražila je i razvod braka, dok je Salomon tražio da se brak poništi. U zahtevu za zabranu pristupa stoji da se nasilni događaj odigrao u januaru pri čemu je Salomon za vreme ejakulacije pokušao da udavi glumicu i preko glave joj je stavio jastuk.
Navodi se i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Pamelu često nazivao pogrdnim imenima kao što su drolja ili kurva. S druge strane, TMZ piše da Salomon kao razlog za traženje poništenja braka navodi činjenicu da je Pamela imala pobačaj.
Nisam znao da je ona serijski ubica dece i da bi trebala da bude u zatvoru“, navodno je napisao.
U dokumentima stoji i mejl u kojem piše da ga je Pamela, kad je prvi put bio u braku sa njom, molila da imaju dete. Uključena je i poruka u kojoj stoji:
Nikad mi nisi priznala da si pobacila dete kad si bila udata za Kida Roka. Čuo sam da si i njega molila da te napumpa. Čuo sam i da se to s njim dogodilo dvaput“.
Anderson je 12. februara po treći put od njihovog sklapanja braka u januaru 2014. zatražila razvod od Salomona, navodeći nepomirljive razlike. U isto vreme pokeraš Salomon predao je zahtev za poništenje braka, dodajući i da ga je ona “na prevaru dovela u brak” i da nema nameru da sa njom dili niti novčića od svoje zarade.
Procenjuje se da je Salomon “težak” 16 miliona dolara, tri puta više od Pamelinog procenjenog imetka.
Anderson je prethodno bila u braku sa Tomijem Lijem, s kojim ima dvojicu sinova, a od kojeg se razvela 1998. godine. Za Kida Roka se udala i razvela 2006., u roku od pet meseci. U oktobru 2007. prvi put se udala za Salomona, a u februaru 2008. ona je zatražila poništenje braka kao razlog navodeći “prevaru”.
Salomon je 2002. bio u braku sa Šenon Doerti, ali je taj brak poništen posle devet meseci.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salomon dobio zabranu pristupa Pameli, gušio je tokom seksa

Izvor: Scandal.rs, 14.Mar.2015

Sud je Pameli Anderson odobrio zabranu pristupa za supruga Rika Salomona, a u sudskim dokumentima stoji da je Salomon pokušao da je uguši i zadavi tokom seksa, piše TMZ...Osim toga 47-godišnja Pamela zatražila je i razvod braka, dok je Salomon tražio da se brak poništi. U zahtevu za zabranu pristupa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.