Totalno drukčiji od drugih: Evo čime su Seve i Igor iznenadili svoje svatove

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalno drukčiji od drugih: Evo čime su Seve i Igor iznenadili svoje svatove

Zvanice su nedeljama čekale da ih nazove neko iz Severininog tima i uruči im poziv za proslavu venčanja. Ali, mladenci su se u poslednjem trenutku predomislili.

Umesto klasičnih pozivnica, Severina (43) i Igor Kojić (28) odlučili su da svoje goste iznenade svojim kućnim video snimkom. Tako su napravili kompilaciju najboljih privatnih fotografija i crkvenog venčanja u Balama.

Podsetimo, Seve i Igor zakazali su svadbenu proslavu za 22. novembar u Beogradu, a ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žurka će ih koštati 52 hiljade evra. Među gostima će biti Lepa Brena i Slobodan Živojinović, a pevaće im Saša Matić, s kojim je Seve snimila duet "More tuge", kao i Ministarke, s kojima je otpevala "Uno momento".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.