Tom Kruz je stalno nosio naočare na početku karijere - nimalo slučajno, evo i zašto! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz je stalno nosio naočare na početku karijere - nimalo slučajno, evo i zašto! (VIDEO)

Pare, uvek pare.

Na početku svoje karijere, Toma Kruza niste mogli da zamislite bez Rej Ban ("Ray Ban") naočara, i naravno, to nije slučajno.

Prodaja tih naočara je opala posle 1960-ih godina, ali je kompanija iskoristila poslednja sredstva da plate Kruza kako bi reklamirao Ray Ban naočare u filmovima ''Risky Business'', ''Top Gun'' i ''Rain Man''. Investicija se višestruko isplatila.

Na taj način, Kruz je spasio firmu koja je, zahvaljujući njemu, i dan-danas jedna od najpoznatijih proizvođača naočara za sunce na svetu. I ne brinite, Kruz je to debelo naplatio, što je s obzirom na efekat koji je izazvala reklama nekako i logično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.