Tokom odmora na jezeru USLIKAO JE ČUDOVIŠTE koje vekovima raspaljuje maštu stanovnika? Može li neko OVO da objasni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 13:11

Tokom odmora na jezeru USLIKAO JE ČUDOVIŠTE koje vekovima raspaljuje maštu stanovnika? Može li neko OVO da objasni (FOTO)

Legenda koja se prenosi iz generacije u generaciju.

Jedan turista tvrdi da je primetio legendarno čudovište iz Loh Nesa dok je bio na odmoru sa prijateljima. Ovo je ujedno sedmi put da je misteriozno stvorenje primećeno ove godine, ili je bolje reći, sedmi put da je neko pomislio da ga je primetio.

Gospodin Van-Šurbek snimio je tamni predmet u daljini, koji se nalazio u blizini "Point Klera" u 14:22, u subotu, 29. avgusta, i njegova fotografija prihvaćena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u Službenom registru Loh Nesa.

Ranije ove godine vatrogasac Ros MekAuli je zabeležio šesto - i jedno od "klasičnih" - viđenja čudovišta iz Loh Nesa.

MekAuli je ceo život proživeo u blizini Loh Nesa i nije verovao u Nesi. Ali njega - i njegove kolege vatrogasce - zbunilo je 12 metara dugo stvorenje koje je Ros fotografisao svojim mobilnim telefonom.

pic.twitter.com/hPB6pSwqK3

— FikoR (@FikoR87) September 10, 2020

- Bilo je nekoliko kajakaša, ali 100 metara ispred njih bilo je nešto ispod površine. Prvo sam pomislio da je to velika stena pod vodom i samo sam nastavio da vozim. Tada sam pomislio da tamo nikada ranije nije bilo stene pa me je radoznalost pobijedila. Okrenuo sam se i parkirao u dugom ležanju. Predmet se pomerio i sada je bio napolju usred jezera. Kajakaši su bili mnogo više u zaostatku. Stvorenje je moralo da ide 400 jardi u minutu - i protiv vetra. Počeo sam da ga gledam pet minuta. Nije bilo dugog vrata, glave, samo grba. Rekao bih da je bilo dugačko 12 stopa i široko 4 metra. Bilo je svetlosivo i prošlo je ispod vode, a zatim je nestalo. Živim čitav život u okolini i ribar sam, koji je proveo stotine sati na jezeru. Ali nikada ranije nisam video nešto slično. Da li sam verovao u Nesi? Dođavola, ne! Ako neko može da mi objasni šta sam video, to bi bilo sjajno, ali jednostavno ne mogu da objasnim. Nikada nisam mislio da ću biti jedan od onih koji će videti Nesi. Prvo sam ćutao, a onda sam ih (slike) pokazao kolegama vatrogascima - ispričao je Ros.

Prošle godine, u septembru, nastala je još jedna zanimljiva fotografija koja je raspalila maštu mnogih i izazvala veliku pažnju, i koja se smatra jednom od najboljih navodnih fotki ovog čudovišta ikada nastalih. Snimio ju je turista Stiv Čalis iz Soutemptona, koji je tek tokom izolacije zbog pandemije korona virusa shvatio kakav prizor je zabeležio. Fotografisao je stvorenje sa obale nasuprot zamka Urkuhart na obalama Loh Nesa, kada je bio na odmoru u Škotskoj. Stiv je rekao da je video talase u vodi i pretpostavio je da je reč o velikoj ribi za koju je procenio da je dugačka osam stopa.

Najbolja slika čudovišta iz Loh Nesa ikad - ili samo som? pic.twitter.com/XUzBjTL0P0

— FikoR (@FikoR87) June 25, 2020

- Po mom mišljenju (a ja nisam stručnjak) mislim da je to velika riba koja je u Loh došla s mora. Što se mene lično tiče, mislim da je to som ili nešto slično, ali veliko. Neko je rekao da je to možda jesetra. Veoma je velika jer deo koji možete da vidite mora biti dugačak najmanje 8 stopa i ko zna koliki je deo ispod površine. Voda u Loh Nesu je veoma mračna, pa je teško razabrati - rekao je Stiv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.