Tijanić traži od Vlade da mu pomogne da plati dug za TV pretplatu

Izvor: Njuz.net, 06.Dec.2012, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijanić traži od Vlade da mu pomogne da plati dug za TV pretplatu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Tijanić kaže da je odbijao da plati pretplatu zbog brojnih repriza


BEOGRAD, 6. decembar 2012, (Njuz) – Direktor Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanić zatražio je danas od Vlade Srbije mesečnu finansijsku pomoć za plaćanje zaostalih računa za TV pretplatu.
Tijanić je napomenuo da će, kako sada stoje stvari, sa ovakvim ritmom neplaćanja izdržati najdalje do polovine februara, kada bi mogla da mu zapreti zaplena imovine zbog dugova.
- Nisam plaćao pretplatu jer RTS skoro da nisam ni gledao. Ne mogu da podnesem onolike reprize serija koje sam gledao po deset puta – rekao je Tijanić.
On tvrdi kako je u više navrata pokušavao da odjavi televizor, ali da je ta procedura „užasno komplikovana“.
- Sada baš nameravam da pokušam da dokažem da sam slabovid, i da mi kao takvom ne treba televizor, pa da me oslobode plaćanja pretplate, čuo sam da je to jednostavniji trik – kaže Tijanić.
Generalni direktor RTS-a kaže kako je do sada uvek pazio da plati samo račun za struju i ni dinara više, računajući da ga „niko neće sudski goniti, jer ima sigurno još milion ljudi koji ne plaćaju.“
Redakcija Njuz
Inspiracija: Tijanić traži od Vlade 3 miliona evra mesečno

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.