Tatu majstor zaprosio devojku na NEVEROVATAN način! Kad je podigao pantalone, ona je ZANEMELA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tatu majstor zaprosio devojku na NEVEROVATAN način! Kad je podigao pantalone, ona je ZANEMELA! (VIDEO)

Jedna od najoriginalnijih prosidbi!

Originalne prosidbe su sve češće u javnosti, neretko ih vidimo na koncertima i sličnim manifestacijama, ali, svejedno, uvek nas nanovo oduševe i vrate nam veru u ljubav.

NOVI HIT DRMA INSTAGRAM: Boli kao ludo, ali su svi poludeli za TETOVAŽAMA NA UŠIMA! (FOTO)

Upravo tako nešto učinio je jedan tatu majstor iz Kolorada. Naravno, to nije moglo da prođe bez tetovaži, koje su i spojile zaljubljeni par, pošto je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova koleginica.

KAKO JE DOBRO!! Ovo je definitivno najbolja tetovaža ikada (VIDEO)

Vini Kalpado Smit zamolio je svoju devojku Bruk Vudark da mu istetovira nogu. Zadigao je pantalone, a ona je - zanemela pred prizorom.

Na njegovoj nozi bilo je već istetovirano famozno pitanje "Da li hoćeš da se udaš za mene?".

Ponuđeni su bili odgovori "da" i ne", a njen je zadatak, naravno, bio samo da istetovira odgovor, odnosno, popuni jedno od dva prazna polja. Učinila je to na očekivan način.

U tome je, naravno, ulogu imao i prelep prsten. Pogledajte snimak:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.