Izvor: Blic, 04.Apr.2024, 17:24

"TRADICIONALNA SAM, BRAK ME ČINI SREĆNOM" Ovako je Melina Džinović pred razvod pričala o Harisu: "Ponosim se, dobro sam izabrala"

O razvodu Harisa i Meline Džinović proteklih dana bruji javnost, a dok je pevač u velikom intervjuu za "Blic" govorio o razlozima rastanka, modna kreatorka se nije oglašavala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ĆAO, JA SAM MELINA HARIJEVA" Prijavila ga za NASILJE, a ovako je bivša žena Harisa Džinovića nedavno govorila: "Najdraže mi što sam njegova supruga"

Izvor: Blic, 04.Apr.2024

Razvod Harisa Džinovića i Meline Džinović jedna je od glavnih tema javnosti, a pevač je u intervjuu za "Blic" otkrio detalje njihovog braka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.