TO MOŽE SAMO ONA: Karleuša Ani Nikolić za rođendan poželela zidarski ku*ac!

Izvor: Press, 30.Sep.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO MOŽE SAMO ONA: Karleuša Ani Nikolić za rođendan poželela "zidarski ku*ac"!

Kontraverzna plavokosa pevačica ne krije da obožava svoju koleginicu Anu Nikolić, te je u jednom intervjuu za portal “Tračara.rs” javno iznela šta sve želi drugarici za rođendan...
No, kada bi to bila samo jedna obična čestitka, onda ni Jelena Karleuša ne bi bila to što jeste.
Najpre je objasnila kakav muškarac treba Ani, a zatim joj je poželela da dobije jedan "zidarski >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ku*ac"!

 
- Da je zaobiđu svi muški skotovi koji se lepe na nju i prave marketing na njenom imenu! Svi ti šatro biznismeni, šatro sportisti… Nijedan je ne zaslužuje. Treba joj jedan dobar, zdrav i prav čovek, sposoban i uspešan! Ali i sto bi moj drug Zoki rekao, treba joj jedan “zidarski ku*ac”! Da ne pomisli na drugog, da joj napravi troje dece i da je drži kao malo vode na dlanu! Ne ovi majmuni koji zarad nje dobijaju naslovne strane - izjavila je Jelena.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Ana Nikolić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.