TO JE LJUBAV: Zajedno imaju 211, a u braku su već 89 godina! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO JE LJUBAV: Zajedno imaju 211, a u braku su već 89 godina! (VIDEO)

Bračni par Čand, koji danas živu u Bredfordu, na severu Engleske, ima osmoro dece, 27 unučadi i mnogo praunuka

Karam i Kartari Čand imaju skupa 211 godina, a zajedno su “čitavu večnost”, punih 89 godina, i verovatno su najstariji bračni par na svetu.

Venčali su se u Indiji u decembru 1925. godine kada su još bili sasvim mladi, gotovo deca.

Bračni par Čand, koji danas živu u Bredfordu, na severu Engleske, ima osmoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dece, 27 unučadi i mnogo praunuka.

Prošle subote proslavili su svoje rođendane – on svoj 109, a ona svoj 102, okruženi brojnim rođacima, od kojih su mnogi došli čak iz Indije.

Foto: Profimedia

- To je bio specijalan dan za porodicu. Sreća je biti na okupu –  izjavio je za Dejli mejl, njihov sin Pol Čand.

Na pitanje koja je tajna dugovečnosti njegovih roditelja, Pol je kratko odgovorio - život bez stresa.

- Jedem sve što poželim, ali umereno. Nikada nisam prestao da uživam u životu –  kazao je Karam koji puši jednu cigaretu dnevno i popije čašicu alkohola tri puta nedeljno.

- Proživeli smo lep život. Uvek smo bili zajedno, posvećeni porodici. To je zaista jednostavno – zaključio je krepki stogodišnjak.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.