TEŠKO MU JE ZBOG SVEGA! Gagi priznao da mu je ŽAO Anabele, pa otkrio: Čim mene nema nastane OPŠTI HAOS!

Izvor: Press, 19.Maj.2020, 14:34

TEŠKO MU JE ZBOG SVEGA! Gagi priznao da mu je ŽAO Anabele, pa otkrio: Čim mene nema nastane OPŠTI HAOS!

U pabu su ovog jutra pričalu Nikola Orozović, Gagi Đogani i Marko Janjušević. Gagi je priznao da mnogo misli na svoju porodicu napolju, a ista je situacija i sa Janjušem.
Foto:pink
 
Znaš šta mi najteže pada, kada vidim Lunu da nije srećna. Žao mi je i Anabele. Eto! To mi najteže pada, ovo sve mogu da podnesem. Nije problem ni da ustanem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ni da ne jedem. Žao mi je moje porodice i mog deteta napolju. Pitaj Boga kroz šta oni prolaze - rekao je Gagi. Meni je, druže, žao moje žene i deteta. Nikoga mi nije žao. Ni sebe mi nije žao. Žao mi je Ene i Krune. Je*ao mi rijaliti majku - dodao je Janjuš. Foto: TV Pink Printscreen

Ali dobro, kad ja izađem, rešiće se sve. Čim mene nema napolju, opšti je haos. Što je sasvim normalno. Kad mene nema, uvek neki tako problemi. Je*i ga. Ja ušao ovde da zaradim neku kintu, da mogu da se sredim malo, da se vratim u normalan život - rekao je Gagi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.