TEK ŠTO JE KROČIO U ZADRUGU, ODMAH JE NASTAO HAOS: Miloš Bojanić zvanično postao zadrugar! Čim se sreo sa Saškom Karan, usledila je OZBILJNA SVAĐA

Izvor: Press, 02.Okt.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK ŠTO JE KROČIO U ZADRUGU, ODMAH JE NASTAO HAOS: Miloš Bojanić zvanično postao zadrugar! Čim se sreo sa Saškom Karan, usledila je OZBILJNA SVAĐA

Pevač Miloš Bojanić stigao je u "Zadrugu", a učesnici su bili šokirani kada su ga ugledali na vratima Bele kuće, budući da nisu očekivali novog takmičara koji će sa njima deliti životni prostor.
Foto:pink
Dalila Dragojević je vrisnula od sreće kad ga je ugledala, a Miljana Kulić je vidno raspoložena zapevala njegovu pesmu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << samim tim stavila do znanja da ga ceni i uvažava.




Autor: TvPink Printscreen


Međutim, Saška Karan i nije bila oduševljena kad ga je ugledala, pa je naglo prevrnula očima dok su se pozdravljali i samim tim pokazala nezadovoljstvo.



Ostali takmičari bili su pod utiscima, jer ne mogu ni da pretpostave šta ih očekuje, a zbog toga je osetio potrebu i da im se obrati.



Međutim, Saška ipak nije mogla da se uzdrži od komentarisanja, pa je ušla u raspravu sa njim.




Autor: TvPink Printscreen


Ja sam došao da se šalimo, družimo i sve što ću ja sa vama doživljavati pored druženja i onog drugog dela rijaltiija, smatrajte da je to ništa lično - rekao je Miloš.


Sve je lično, a i za tebe, tako se to kaže ovde - rekla je Saška.


Nemaš kućno vaspitanje. O tebi piše sve najcrnje - rekao je Miloš.



Autor: TvPink Printscreen


Pisalo se i o tebi, nemoj ništa da brineš - uzvratila je Saška.


Polako, Mićo, nemojte ti i Saška da pokazujete da ste najgori kad niste - rekao je Miloš Lepom Mići, koji je odmah uskočio da komentariše.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.