Izvor: Blic, 20.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svirka s bendom Robija Vilijamsa

Dragi moji, pišem vam iz malog slatkog evrovizijskog aviona na putu Amsterdam - Atina. Svakodnevno sam u njemu po nekoliko sati i već ga doživljavam kao drugu kuću.

Danas su me opet probudili rano! Već u hotelu dala sam intervju za holandsku televiziju. Smeštena sam u samom centru, na Dam skveru, pa sam prošle noći, po dolasku, malo prošetala po gradu. Sutradan sam u „Magna" centru održala pres konferenciju za holandske medije i internet sajtove. Najčešće me pitaju šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mi znači pobeda, a ja im kažem da još nisam ni svesna da sam pobedila.

Kad kinez peva „Molitvu"

Zatim sam imala slikanje na samom trgu i to mi je prijalo jer je bilo sunčano. Nakon toga nastupila sam u „Magna" sali pred više od 1.000 ljudi. Zapalo mi je za oko da jedan Kinez i jedna Crnkinja pevaju „Molitvu" na srpskom i znaju svaku reč!

Holandski predstavnik Edsilia Rombli strašno slatko peva i ima super glas. Inače, u Helsinkiju smo holandska delegacija i ja bili u istom hotelu, tako da smo se ovde srdačno pozdravili kao stari poznanici. Nakon nastupa sam dugo davala autograme, a potom sam krenula za gradić Almera i nastupila u velikom televizijskom šou-programu. Tu sam otpevala „Molitvu" sa devetočlanim bendom Robija Vilijamsa. E, tu verziju treba da čujete!

Pantomima u avionu

Iz studija sam otišla na trg u Almeri, gde sam izvela i dens verziju „Molitve" da bismo malo razmrdali ove hladne Holanđane.

A onda ponovo u naše avionče, čisto da me ne zaboravi, i pravac Atina!

U avionu igramo pantomimu i „kalodont", a ko izgubi mora da bude stjuardesa do kraja puta i da služi ostale. Radujem se Atini i jedva čekam da vidim reakcije ljudi. Uverena sam da ću naići na odličan prijem.

Voli vas i ljubi vaša Marija Šerifović

P.S. Zakazujem vam sastanak 24. maja u Zaječaru, 26. u Kragujevcu i 8. juna u Beogradu, kod beogradskog „Pobednika". Dođite da zajedno pevamo i veselimo se pobedi Srbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.