Svi-znamo-ovu-glumicu-ali-niko-je-nije-prepoznao

Izvor: medio.rs, 21.Okt.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi-znamo-ovu-glumicu-ali-niko-je-nije-prepoznao

Poznata glumica Rene Zelveger poznata je po svojim transformacijama za potrebe snimanja filmova, ali je na jednom događaju koji je organizovao magazin "El" pokazala svoj neprepoznatljiv izgled.

Četrdesetpetogodišnja Rene iznenadila je mnoge svojim drastično promenjenim izgledom kada je stupila na crveni tepih dodele nagrada “Women In Hollywood Awards” u Los Anđelesu.

Iako nikada nije priznala niti pričala o tome da je posećivala plastične hirurge, Rene sa >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << minimalno šminke na sebi zaiste jeste delovala neprepoznatljivo. Ukoliko uporedite njene slike odnedavno, mnogi bi sa sigurnošću mogli da tvrde da nije reč o istoj osobi.

Jedan hirurg je za “Mail Online” rekao da je Rene verovatno zategla kapke jer je deo između oka i obrve mnogo viši nego ranije, dok drugi hirurzi tvrde da je glumica jednostavno preterala sa botoksom.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.