Svi vole vaš mladež iznad usne, a evo šta on ali i ostali mladeži na telu govore o vašoj ličnosti

Izvor: Prva.rs, 12.Apr.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi vole vaš mladež iznad usne, a evo šta on ali i ostali mladeži na telu govore o vašoj ličnosti

U predelu gornje usne Ako imate mladež iznat gornje usne, to znači da ste veliki hedonista u začinjenoj hrani i piću. Obožavate da kupujete i vama je šoping terapija! Važno vam je kako izgledate i da po stilu oblačenja budete prvi u društvu!
U predelu slepoočnica Obožavate da putujete i u životu će vam se otvarati šanse za egzotična putovanja.
Na obrazu Madež na obrazu u većini slučajeva znači da čete uvek imati dobre poslovne prilike ili novčane. 
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ušima  Navnodno, osobe koje imaju mladeže na ušima smatraju se dobrim i humanim, a ako se nalaze na oba uha, vrlo su uticajne. Mladež unutar uva označava dugovečnost.
Na leđima Mladeži na leđima predstavljaju veliki teret u životu i mnogo rada. Uživaćete samo zahvaljujući svom mukotrpnom radu.
Pratite nas i na Viberu!
Na vratu U životu ćete se mnogo puta razočarati... 
Na dlanu  Privlačite bogatstvo i novac vam nikada neće predstavljati problem. 
Na stopalima Osobe koje imaju mladeže na stopalima su uvek voljeni i njima je misija da ljude čine srećnima. Rođeni su kao lideri. 
Izvor: net.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.