Sve više mladih u Srbiji pred dilemom da li da gledaju epizodu po epizodu ili ceo serijal „Breaking Bad“ odjednom

Izvor: Njuz.net, 13.Avg.2013, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve više mladih u Srbiji pred dilemom da li da gledaju epizodu po epizodu ili ceo serijal „Breaking Bad“ odjednom

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Teški za mlade koji su se tek oporavili od pokolja u seriji „Game of Trones“


SREMSKA KAMENICA, 13. avgust 2013, (Njuz) – Mladi u Srbiji ovih dana su pred jednom od najvećih dilema poslednjih godina da li da pogledaju jednu po jednu epizodu poslednjeg serijala „Breaking Bad“, ili da se strpe još dva meseca i pogledaju sve epizode odjednom, pokazuju rezultati Instituta za pirateriju iz Sremske Kamenice.
Kako navode u ovom Institutu, iz dana u dan raste broj mladih koji nisu u stanju da donesu ovu važnu odluku.
-Telefon ne prestaje da nam zvoni, očajni mladi ljudi vape za pomoći. Naš plan je da od sutra uvedemo i SOS liniju za sve koji žele da porazgovaraju sa stručnjacima koji će im pomoći da se izbore sa ovom dilemom – napominje dr Obrad Filipović sa ovog Instituta.
On napominje da su poslednji meseci bili posebno teški za mlade u Srbiji, koji, svega nekoliko nedelja nakon što su se oporavili od pokolja u seriji „Game of Trones“, sada moraju po prvi put da preuzmu sudbinu u svoje ruke.
-Dodatnu presiju vrši saznanje da nakon donete odluke nema više povratka nazad, zbog čega je mladi stalno preispituju i povećavaju sebi stres – smatra ovaj stručnjak.
Na naše pitanje šta on lično savetuje, jer je poslednja epizoda završena veoma dramatično kada je Henk pronašao knjigu sa… dr Filipović se izdrao na nas da mu ništa ne otkrivamo jer je tek na početku četvrtog serijala.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.