Srpske influenserke troše SUMANUTE SVOTE NOVCA kako bi priredile ROĐENDANSKE ŽURKE ZA LJUBIMCE - Evo kako to izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 19:06

Srpske influenserke troše SUMANUTE SVOTE NOVCA kako bi priredile ROĐENDANSKE ŽURKE ZA LJUBIMCE - Evo kako to izgleda

Pozivnice, torta, muzika, svečana odeća, profi fotograf... Sve ovo je potpuno uobičajeno za proslave rođendana ljudi, ali, sve češće, i životinja! Izgleda da se svetski trend gde se za kucu ili macu organizuje prava fešta polako prima i u Srbiji, posebno među influenserima.

Nekad smo gledali u američkim filmovima - sada je to postala i srpska stvarnost. Sve veći broj ljudi širom Srbije organizuje rođendanske proslave za svoje ljubimce.

Na vrhu liste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, naravno, najbolji čovekov prijatelj pas, ali su sve češći i “mačji rođendani”. “Žurke” se organizuju u stanovima, kućama, dvorištima, ali i restoranima koji su, podrazumeva se, “pet frendli”.

Domaćini su vlasnici kućnih ljubimaca, dok je slavljeniku tog dana dozvoljeno da radi šta god poželi, ali u vreme “duvanja svećice” na rođendanskoj torti mora da bude u centralnom delu stola kako bi ga gosti fotografisali i aplaudirali mu.

Ovaj trend, naravno među prvima su pokrenule brojne srpske influenserke.

Upravo zato ne iznenađuje da je to za rukom pošlo i Zorani Jovanović koja je začetnik blog objava na srpskoj sceni.

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah)

Ove žurke nije propustila da napravi ni Dunja Jovanić sa sve konfetama i rođendanskim kapicama za sebe i svog prijatelja.

Објава коју дели Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

I kao što vidite, u suštini, pseći rođendani se ne razlikuju po organizaciji mnogo od naših rođendana, možda je i jedina razlika u tome što na pseće rođendane dolaze drugari sa četiri noge.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.