Specijalno za 8. mart: Internetom hara frajer koji obara žene s nogu!

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalno za 8. mart: Internetom hara frajer koji obara žene s nogu!

Nepoznati muškarac se pojavio na Internetu i počeo da priređuje romantična iznenađenja svim devojkama i ženama. Ko je on? Kako do njega?

Nastala je potpuna pomama na Internetu među pripadnicama nežnijeg pola ovog 8. marta, a muškarci su počeli da se raspituju ko to njihove devojke i žene obara s nogu.Kako saznajemo, reč je o zgodnom i veoma šarmantnom mladom gospodinu koji se krije iza pseudonima Donbatica.Žene će možda želeti mnoge stvari od muškarca, ali postoji nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << univerzalnih koje čine razliku, a to je upravo ono što Donbatica njima poklanja.Dolazak na kućnu adresu sa ružom u ruci, gitarom, spreman da zasvira samo njoj posvećenu romantičnu melodiju. Svaki cvet, kao i pesma ima svoje značenje, pa tako Donbaticu možete poslati i na adresu vaše prijateljice, ukoliko želite da joj izmamite osmeh.Pitate se kako da i vi upoznate ovog srcelomca? Ako ste dama, imate sreće, jer dovoljno je da kliknete jednom i da pristupite aplikaciji na Facebook stranici Ljubitelja kafe.Ukoliko možete da učinite svaki dan da se vaša devojka ili žena oseća bolje nego druge žene oko nje, ona će vam biti zahvalna i voleće vas svakim danom sve više. Specijalno za 8. mart, Ljubitelji kafe ovim gestom poručuju da svaki dan treba da slavimo kao da je Dan žena.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.