Snimak pušten na RTS-u izazvao LAVINU KOMENTARA - Koji su ovo carevi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 21:21

Snimak pušten na RTS-u izazvao LAVINU KOMENTARA - "Koji su ovo carevi!"

Verovatno bi svako voleo da pogleda.

Brojne generacije odrasle su gledajući crtane filmove poput "Popaja", "Duška Dugouška" i mnogih drugih.

Drugi i treći program Radio Televizije Srbije svako veče bili su rezervisani za omiljene crtaće i prepoznatljive glasove crtanih junaka, ali je retko ko imao priliku da vidi kako izgleda kada živi ljudi pozajmljuju svoj glas animiranim likovima.

Opšte je poznato da su legende srpskog glumišta davale svoje glasove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omiljenim crtanim junacima, a RTS je čak emitovao snimak koji je nastao u vreme kada su naši najveći glumci snimali svoje glasove koje su pozajmljivali Popaju, Olivi i Badži, kao i Dušku Dugoušku.

Na snimku se vidi Nada Blam koja govori kao Oliva, Mića Tatić kao Popaj, Ljubiša Bačić kao Badža i Nikola Simić kao Duško Dugouško.

- Poznati glasovi detinjstva, a evo i njihovih slika - napisano je na jednoj Instagram stranici pored snimka koji je oduševio sve koji su ga videli.

A post shared by front_grow_up__its_a_trap (@crtomanija)

Snimak je prikupio preko 80.000 lajkova, a u komentarima se sasvim oseća nostalgija za nekim davnim, prošlim vremenima...

"Koji su ovi carevi, današnji glumci im nisu ni do kolena", glasio je samo jedan od mnogobrojnih komentara.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.