Izvor: Njuz.net, 25.Sep.2022, 17:59

Smak sveta odložen zbog nepovoljne geopolitičke situacije u svetu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeŠIROM SVETA, 25. septembar 2022, (Njuz) – Smak sveta koji je bio najavljen za subotu 24. septembar odložen je do daljnjeg zbog nepovoljne geopolitičke situacije u svetu, saznaje Njuz od izvora bliskih profilima na društvenim mrežama koji su smak sveta i najavili.
Kako nam je rečeno, smak sveta je odložen jer da je do njega došlo on praktično ne bi bio ni primećen.
– Imamo rat u Ukrajni, pretnje upotrebon nuklearnog oružja, moguću energetsku krizu, neizvesnot kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << će izgledati predstojeća zima, inflaciju… U takvim okolnostima zaokupirani sopstvenim brigam, većina ljudi na svetu smak sveta verovatnio ne bi ni primetila. Zato je jedino i bilo ispravno da smak sveta bude odložen, objašnajva jedan od teoretičara zavere koji vodi jedan od popularnijih naloga na društvnim mrežama, ali koji je insistirao na anonimnosti.
On dodaje i da je jedan od važnjih razloga odlaganja bila i sutuacija na Kosovu.
– U Srbiji je smak sveta vema popularan. Imajući u vidu koliko se pomno isčekivao 21. decembra 2012. a u uzimajući u obzir situaciju i veliku napetost oko rešavanja pitanja Kosova, ne bi bilo fer da se on sada desi, dodaje naš sagovornik.
Kako saznajemo, zvanično saopštenje o novom datumu smaka sveta biće izdato narednih dana.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.