Sloba Radanović PRIVEDEN pred nastup u Crnoj Gori!

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Radanović PRIVEDEN pred nastup u Crnoj Gori!

Pevač je odveden u policiju na informativni razgovor.

Pevač i bivši rijaliti učesnik Sloba Radanović doživeo je sinoć neprijatnost kada je pred solistički koncert u jednoj od budvanskih diskoteka priveden na informativni razgovor, zbog čega je kasnio na svoje unapred dogovoreno druženje sa publikom.

Nedugo nakon što se saznali šta se Slobi desilo, on je objasnio da je u pitanju bila rutinska kontrola, te da se on rado odazvao pozivu nadležnih organa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i otišao na informativni razgovor.

"Sedeli smo na večeri, rutinska kontrola, intervencija policije najnormalnija! Prišli su, bilo nas je dosta za stolom... Informativni razgovor, jednostavno, odveli su nas u stanicu, nisu tu mogli da obave razgovor. Otišli smo tamo, momci su ispali baš korektni. Odmah su me pustili, da bih stigao na nastup", objasnio je Radanović za "Pink.rs", a potom dodao:

"To je bukvalno samo informativni razgovor, svi oni rade svoj posao. To je jedinica koja... Normalno, oni dođu i pokušaju da nađu kod nekoga nešto. Ja sam objasnio kakvi smo mi momci, sa kim sedimo, da ne nemamo ništa kod sebe, pogotovo ja."

Sloba ima novu devojku? Kija: "Ne zanima me!"

"Ja sam samo čekao da stignem na nastup, da krenem da pevam na vreme", istakao je bio pevač, koji je potom ipak stigao u diskoteku i održao nastup.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.