Sloba Radanović priveden pred nastup u Budvi!

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Radanović priveden pred nastup u Budvi!

Pevač Slobodan Sloba Radanović priveden je sinoć pred nastup u Budvi! Bili su korektni prema njemu i pevač tvrdi da je u pitanju bila rutinska kontrola.

"Sedeli smo na večeri, rutinska kontrola, intervencija policije najnormalnija! Prišli su, bilo nas je dosta za stolom... Informativni razgovor, jednostavno, odveli su nas u stanicu, nisu tu mogli da obave razgovor. Otišli smo tamo, momci su ispali baš korektni. Odmah su me pustili, da bih stigao na nastup" -  objašnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Sloba i dodao:

" To je bukvalno samo informativni razgovor, svi oni rade svoj posao. To je jedinica koja... Normalno, oni dođu i pokušaju da nađu kod nekoga nešto. Ja sam objasnio kakvi smo mi momci, sa kim sedimo, da ne nemamo ništa kod sebe, pogotovo ja."

Sloba Radanović je privođen i pre dve godine kada je u automobilu u kom se vozio s prijateljem pronađena određena količina droge. Tada se ispostavilo da je njegov drug posedovao kokain. 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.