Izvor: Njuz.net, 01.Feb.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledi toplotni talas, a onda se spremite za šok! Pa onda neko vreme onako, a onda totalno ludilo! Nakon toga još veći haos, onda sve ok, ali posle…

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 1. februar 2017, (Njuz) – Republički Hidrometeorološki zavod objavio je danas vremensku prognozu za narednih nekoliko nedelja i po njoj ovog vikenda sledi nagli porast temperature, ali nakon njega građani Srbije treba da se spreme za potpuni šok, saznaje Njuz.
Prema prvim prognozama ovaj šok će trajati maksimalno tri dana i njega će zameniti uobičajeno vreme za ovo doba godine, ali niko ne sme da se previše opusti jer nakon toga nastaje kompletna ludnica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Kompletna ludnica sa vremenom nas očekuje već polovinom februara, ali svega nekoliko dana kasnije nastupiće totalni haos, koji će se, srećom, ubrzo smiriti i uslediće nešto topliji dani. Ipak, već krajem meseca se sprema… – izjavio je Zoran Jevtić iz RHMZ, a onda naglo prekinuo rečenicu.
Na naše inistiranje da kaže šta će se tačno dešavati sa vremenom krajem meseca, on je dodao nešto tišim glasom.
– Građani neće smeti da izađu napolje bez… Ako planiraju put, obavezno ponesite jedan detalj. Nikada nećete moći da zamislite šta će se nakon toga desiti – izjavio je Jevtić za Njuz.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.