Slavni, a ne kupaju se: Najsmrdljivije zvezde Holivuda!

Izvor: Press, 23.Jul.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni, a ne kupaju se: Najsmrdljivije zvezde Holivuda!

Predstavljamo vam zvezde koje najviše smrde, a sigurno ste čuli za njih.
Jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca, Džoni Dep, zarađuje milione ali je potpuno zapušten. Nekada se ne kupa danima i bude smrdljiv. Nije on za džabe dobio ulogu Džeka u Piratima sa Kariba.
Dep veruje da je njegovo prirodni miris koji nastaje nakon nekupanja izazovniji nego bilo koji parfem.

 
Metju Mekonahi, seksepilni glumac za kojim uzdiše milione žena širom sveta, priznao je da je ne koristi dezodoranse. Ona takođe smatra da dezodoransi kamufliraju njegov prirodni "muževni miris".
Megan Foks, koja je više puta proglašavana za najseksi ženu na svetu, toliko je neuredna da zaboravlja da pusti vodu kada ide u toalet. Stvari ostavlja svugde po kući i prilično je neuredna.
Lepotan Bred Pit, koji je osvojio Anđelinu Džoli, nema baš vremena za kupanje, pa danima zaudara. Nekada se dešava da na snimanju filma ljudi polude od njegovog smrada.
Glumac Robert Patinson, poznati vampir, ako nema snimanje ili neko javno pojavljivanje, uopšte ne vodi računa o ličnoj higijeni. Danima hoda u istoj garderobi, a ponekada sam sebi smrdi. Oblači prljavu garderobu i češlja se samo kada ide na snimanje.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Smrdi, smrdi, užasno smrdi: Najneurednije zvezde sveta, još uvek mislite da je Megan najseksi žena na svetu?

Izvor: Blic, 23.Jul.2014

Ili nemaju vremena da se operu, ili ne vole kozmetičke proizvode, ili ne puštaju vodu kad odu u WC - nema čega nema u svetu bogatih i slavnih. Uopšte ih nije sramota Džoni Dep..Zarađuje milione, stalno putuje, snima i jednostavno, kaže, ponekad nema vremena za higijenu. Prijatelji Džonija Depa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.