Sestra Britni Spirs posle porođaja ponovo želi karijeru

Izvor: S media, 13.Mar.2010, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Britni Spirs posle porođaja ponovo želi karijeru

Sestra Britni Spirs, glumica i mlada mama, Džejmi Li Spirs preseliće se iz rodne Luizijane kod svoje sestre Britni u Los Anđeles kako bi ponovo oživela svoju karijeru.

18-godišnja glumica je potresla američke medije kada je objavila da je trudna i to sa sojim maloletnim dečkom. Čak je i Britni o svemu saznala iz medija.

Ipak posle nekog vremena i porođaja, Džejmi je spremna da nastavi sa svojim životom. Ono što neki takođe navode kao razlog preseljenja jeste želja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << njene porodice da je razdvoje sa sadašnjim dečkom, deset godina starijim Džejmsom Vatsonom sa kojim je Džejmi Li počela da se zabavlja u decembru.

"Majka Lin je veoma nezadovoljna ovom vezom. Ona misli da je Džejsm suviše star za njenu kćerku i da nema ništa da joj ponudi", izvor je rekao magazinu Inkvajer.

Lin želi svoju kćerku ponovo da navede na pravi put. Videćemo da li će joj to uspeti kao što je uspelo sa Britni kada je doživela krah. Izvor: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.