Seksi zver konačno na Instagramu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 11.Jan.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Seksi zver" konačno na Instagramu! (FOTO)

Omiljeni Viking je obradovao fanove prisustvom na društvenim mrežama.

Iako je najavljeno da će peta sezona serije "Vikinzi" biti ujedno i poslednja, jedna lepa vest iz ovog sveta je stigla za fanove - Ragnar Lotbrok, odnosno glumac Trevis Fimel, zvanično je otvorio svoj prvi Instagram profil!

Trevis je ranije isticao da je veliki protivnik takvih kanala, pa niko nije očekivao da će ovo uraditi.

"Ne bavim se tim kompjuterskim stvarima. Nemam Instagram, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ni Facebook. Ne volim ta s*anja. Ja sam tiha osoba. Postoje neki ljudi koji žele da ih drugi stalno gledaju. Moj život nije toliko interesantan da bi bio na internetu", rekao je on još davne 2014. godine u jednom intervjuu.

Ragnar Lotbrok ili Viking koji je uspeo u Holivudu

Izgleda da se pet godina kasnije predomislio i odlučio da obraduje internet zajednicu prvi selfijem. Na jedinoj do sada objavljenoj fotografiji, Trevis se slikao na farmi kako upire prstom u čelo na kojem je markerom na pisao: "Hej Insta, to sam ja" - da ne bude zabune.

View this post on Instagram

A post shared by Travis Fimmel (@travisfimmel) on Jan 8, 2019 at 10:05pm PST

Već ga prati pola miliona ljudi, a javile su se i njegove kolege iz serije koja ga je proslavila.

"Vauuuuu, ti seksi zveri!", prokomentarisao mu je sin s malih ekrana, glumac Aleksandar Ludvig koji tumači lik Bjorna, dok je glumica Alisa Saterlend (Ragnarova druga žena, Oslog), posvetila celu objavu na svom Instagramu zbog dolaska kolege na mreže.

"Postojalo je nekoliko stvari u koje sam bila sigurna u životu. Gravitacija, Sunce izlazi na istoku, nikada ne mogu da se zaustavim na samo nekoliko doritosa i Trevis Fimel nema društvene mreže... Ali, izgleda da sada da odem i verujem u to da je Zemlja ravna", napisala je ona u opisu fotografije iz serije na kojoj su ona i Trevis, i tagovala kolegu.

View this post on Instagram

There were few things that were certain in life. Gravity, the sun rises in the east, I can never stop at “just a couple” of Doritos and Travis Fimmel doesn’t do social media... . . Wait... . #WTF . @travisfimmel . . I think I’ll go be a flat earther.

A post shared by Alyssa Sutherland (@therealalyssas) on Jan 10, 2019 at 9:12am PST

Trevis Frimel rođen je u Australiji. Bio je model za donji veš, a onda je dobio glavnu ulogu u seriji "Vikinzi". Gledali ste ga i u svetskom hitu "Warcraft".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.