• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Seksi zver" konačno na Instagramu! (FOTO)

Izvor mondo.rs

Omiljeni Viking je obradovao fanove prisustvom na društvenim mrežama.

Iako je najavljeno da će peta sezona serije "Vikinzi" biti ujedno i poslednja, jedna lepa vest iz ovog sveta je stigla za fanove - Ragnar Lotbrok, odnosno glumac Trevis Fimel, zvanično je otvorio svoj prvi Instagram profil!

Trevis je ranije isticao da je veliki protivnik takvih kanala, pa niko nije očekivao da će ovo uraditi.

"Ne bavim se tim kompjuterskim stvarima. Nemam Instagram, ni Facebook. Ne volim ta s*anja. Ja sam tiha osoba. Postoje neki ljudi koji žele da ih drugi stalno gledaju. Moj život nije toliko interesantan da bi bio na internetu", rekao je on još davne 2014. godine u jednom intervjuu.

Izgleda da se pet godina kasnije predomislio i odlučio da obraduje internet zajednicu prvi selfijem. Na jedinoj do sada objavljenoj fotografiji, Trevis se slikao na farmi kako upire prstom u čelo na kojem je markerom na pisao: "Hej Insta, to sam ja" - da ne bude zabune.

Već ga prati pola miliona ljudi, a javile su se i njegove kolege iz serije koja ga je proslavila.

"Vauuuuu, ti seksi zveri!", prokomentarisao mu je sin s malih ekrana, glumac Aleksandar Ludvig koji tumači lik Bjorna, dok je glumica Alisa Saterlend (Ragnarova druga žena, Oslog), posvetila celu objavu na svom Instagramu zbog dolaska kolege na mreže.

"Postojalo je nekoliko stvari u koje sam bila sigurna u životu. Gravitacija, Sunce izlazi na istoku, nikada ne mogu da se zaustavim na samo nekoliko doritosa i Trevis Fimel nema društvene mreže... Ali, izgleda da sada da odem i verujem u to da je Zemlja ravna", napisala je ona u opisu fotografije iz serije na kojoj su ona i Trevis, i tagovala kolegu.

Trevis Frimel rođen je u Australiji. Bio je model za donji veš, a onda je dobio glavnu ulogu u seriji "Vikinzi". Gledali ste ga i u svetskom hitu "Warcraft".

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Enzo

Trenutno je 5.sezona, a 6.sezona će biti poslednja. Jedan od glumaca je izbacio sliku sa skriptom gde piše sezona 6.

SERIJE