Šeik zakupio ceo sprat u Beogradu za novogodišnje bahanalije pod maskama!

Izvor: Press, 21.Dec.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeik zakupio ceo sprat u Beogradu za novogodišnje bahanalije pod maskama!

Beogradski noćni provod osvaja ljude sa svih prostora. Tradicionalni novogodišnji bal pod maskama “Širom zatvorenih očiju”, koji će se održati u Zepter Expo hali, pored velikog broja gostiju iz inostranstva, ugostiće i šeika iz Omana.
Šeik iz Omana zakupio je ceo treći sprat za sebe i svoje goste, a organizatorima je uputio niz >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dodatnih zahteva za čiju realizaciju ne štedi novac.
Arapin je pozvao i veliki broj pripadnika domaćeg džet seta, pa će se na proslavi naći i mnoge estradne ličnosti, sportisti i političari.
Pop pevačica Martina Vrbos kaže da je dobila poziv za proslavu od prijatelja.

PROČITAJTE JOŠ:
RAT NA ESTRADI! Šemsa poručila Hanki: Nikad ne bih uradila svom detetu ono što si ti!
(FOTO) ZA NJIM SU ŽENE UZDISALE: Evo kako danas izgleda čuveni Brendon iz serije "Beverli Hils"!
(FOTO) PRETERALA!? Sandra Obradović stavila novu dozu silikona u usta!
   
-Dobila sam pozivnicu, a cela priča mi miriše na orgije, pa dajte, čula sam da je I jelka na šeikovom spratu ukrašena kondomima, ha, ha, ha- kaže Martina.
Karte za ovaj događaj možete kupiti preko eventima, kao i maske.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Martina Vrbos na dočeku pod maskama

Izvor: Poznati.info, 22.Dec.2014, 01:31

Beogradski noćni provod polako ali sigurno osvaja ljude sa svih meridijana, a situacija je ista i kada je u pitanju novogodišnji doček u srpskoj prestonici...Tako se već tradicionalno organizuje novogodišnji bal pod maskama „Širom zatvorenih očiju“ koji je ove godine svojim originalnim konceptom...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.