Šeik zakupio ceo sprat za novogodišnje bahanalje pod maskama!

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeik zakupio ceo sprat za novogodišnje bahanalje pod maskama!

Beogradski noćni provod osvaja ljude sa svih prostora. Tradicionalni novogodišnji bal pod maskama “Širom zatvorenih očiju”, koji će se održati u Zepter Expo hali, pored velikog broja gostiju iz inostranstva, ugostiće i šeika iz Omana.

Šeik iz Omana zakupio je ceo treći sprat za sebe i svoje goste, a organizatorima je uputio niz dodatnih zahteva za čiju realizaciju ne štedi novac.

Arapin je pozvao i veliki broj pripadnika domaćeg džet seta, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će se na proslavi naći i mnoge estradne ličnosti, sportisti i političari.

Pop pevačica Martina Vrbos kaže da je dobila poziv za proslavu od prijatelja.

-Dobila sam pozivnicu, a cela priča mi miriše na orgije, pa dajte, čula sam da je I jelka na šeikovom spratu ukrašena kondomima, ha, ha, ha- kaže Martina.

Karte za ovaj događaj možete kupiti preko eventima, kao i maske.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šeik zakupio ceo sprat u Beogradu za novogodišnje bahanalije pod maskama!

Izvor: Press, 21.Dec.2014

Beogradski noćni provod osvaja ljude sa svih prostora. Tradicionalni novogodišnji bal pod maskama “Širom zatvorenih očiju”, koji će se održati u Zepter Expo hali, pored velikog broja gostiju iz inostranstva, ugostiće i šeika iz Omana. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.