Izvor: 011vodič.com, 16.Jul.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajte koja su narodna verovanja, odnosno šta znači što bi se u narodu reklo, kad vam igra oko!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 16.07.2019. 09:22 Foto: Shutterstock, ilustracija Titranje očnog kapka se u medicini zove blefarospazam, a u narodu – igranje oka. Nauka kaže da se to sve češće dešava zbog sedenja za kompjuterom, stresa, nedostatka sna, ili nervnog poremećaja, dok narodno verovanje tvrdi da je uzrok tome neki znak. Samo ga treba ispravno protumačiti. ZAPITAĆETE SE KADA OVO PROČITATE Početno slovo vašeg imena OTKRIVA pravu istinu o vama!   Razni narodi imaju različita >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << verovanja kad je igranje oka u pitanju, ali gotovo da nema naroda koji je propustio da protumači ofaj fenomen. Evo šta kažu zašto se to događa. MAGIČNA REČENICA KOJA PRIVLAČI DOBRE DOGAĐAJE Privucite pozitivnu energiju! Pitanje koje morate već DANAS da postavite voljenoj osobi! Foto: Shutterstock, ilustracija Kina U Kini smatraju da je igranje levog oka sreća, ali ako igra desno oko, onda je to loš znak. Međutim, ako ženskoj osobi igra donji kapak levog oka, to znači da je neko ogovara. ISPUNITE ŽELJU JEDNIM RITUALOM Uz pomoć MAGIČNE moći paljenja SVEĆE privucite NEOSTVARENU LJUBAV! Foto: Profimedia Indija Indijci veruju da je loša sreća ako vam igra levo oko, a dobar znak ako igra desno. Dakle, potpuno obrnuto od Kineza. NARODNA VEROVANJA Metlu okrenite naopako, novčanicu savijte u trougao! 10 NAČINA kako da NOVAC privučete u KUĆU! Foto: Profimedia.rs Havaji Veruje se da titranje levog oka znači dolazak stranca u porodicu, a ako to oko igra bez prestanka, onda to znači raspad porodice. POVRATITE IZGUBLJENU LJUBAV UZ POMOĆ RITUALA Veži ga za sebe ZAUVEK uz pomoć VLAŠKE ljubavne magije! Foto: Profimedia Balkan Narodi na ovim prostorima imaju različita verovanja kad je ova tema u pitanju. Postoje tumačenja da igranje desnog oka znači da će se ostvariti ono što ste pomislili u tom trenutku, dok je igranje levog oka loš predznak. U nekim krajevima se […] More
The post Saznajte koja su narodna verovanja, odnosno šta znači što bi se u narodu reklo, kad vam igra oko! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.