Sašu Matića oduševila NASA

Izvor: Dzungla.org, 21.Dec.2012, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sašu Matića oduševila NASA

Uživam u susretu sa publikom, ali i upoznajem svaki grad u kojem boravim. Slobodno vreme koristimo da uživamo u dobrim restoranima i izletima. Poseban utisak na mene ostavila je poseta NASA u Hjustonu – kaže pevač koji je na turneji po SAD
Saša Matić u Hjustonu

FOLKER Saša Matić nalazi se trenutno na turneji po SAD, gde ga publika u svakom gradu dočekuje sa oduševljenjem. U Americi je proslavio i rođenje sina svog brata blizanca Dejana.
- Bez obzira na >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << to koliko puta dolazite u ovu zemlju, uvek preostane dosta znamenitosti i atrakcija koje niste posetili – rekao je Saša Matić. – Uživam u susretu sa publikom, ali i upoznajem svaki grad u kojem boravim. Koncerti su veliki i naporni, ali slobodno vreme koristimo da uživamo u dobrim restoranima i izletima. Poseban utisak na mene ostavila je poseta NASA u Hjustonu.
Predstojećeg vikenda Saša će pevati sa Dženanom Lončarevićem u Sent Luisu i Čikagu, dok su sve karte za pevačev novogodišnji koncert u Atlanti rasprodate još pre dve nedelje.
(Izvor: Novosti)
 

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Saša Matić posetio NASU

Izvor: Blic, 21.Dec.2012

Posle fantastičnih koncerata na Zapadnoj obali SAD, prevashodno u Portlandu, San Hoseu i Hjustonu, Saša Matić nastavlja veliku američku turneju...Uprkos tome što je pevaču ovo šesti dolazak u obećanu zemlju, publika ga svaki put dočekuje sa istim oduševljenjem. Lepu vest o rođenju sina svoga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.