Saša Matić posetio NASU

Izvor: Blic, 21.Dec.2012, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Matić posetio NASU

Posle fantastičnih koncerata na Zapadnoj obali SAD, prevashodno u Portlandu, San Hoseu i Hjustonu, Saša Matić nastavlja veliku američku turneju.

Uprkos tome što je pevaču ovo šesti dolazak u obećanu zemlju, publika ga svaki put dočekuje sa istim oduševljenjem. Lepu vest o rođenju sina svoga brata Dejana, Saša je proslavio sa svojom ekipom koja ga prati na turneji i prijateljima.

- Bez obzira koliko puta dolazite u ovu zemlju uvek preostane dosta znamenitosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i atrakcija koje niste videli. Uživam u susretu sa svojom publikom, ali praktikujem i da upoznam zemlju, grad u kome boravim. Koncerti su bili veliki i naporni, ali smo sve slobodno vreme iskoristili da uživamo u dobrim restoranima, izletima ali poseban utisak na mene je ostavila poseta NASI u Hjustonu- rekao je popularni pevač.

Ni vikend koji je pred nama neće mu biti slobodan, već krcat nastupima. U nedelju i ponedeljak imaće zajednicki nastup sa Dženanom Lončarevicem u Sent Luisu i Čikagu, dok su sve karte za Matićev novogodišnji koncert u Atlanti rasprodate pre dve nedelje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.