Izvor: Njuz.net, 13.Jul.2023, 11:40

Šapić najavio održavanje Porodične šetnje u svom špajzu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 13. jul 2023, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio da će u slučaju lošeg vremena sledeća Porodična šetnja koju organizuje moći da se održi u njegovom špajzu.
Kako Šapić kaže, prvobitno je pomislio da kao alternativnu lokaciju ponudi svoju dnevnu sobu, ali je došao do zaključka da bi ona bila prevelika za petnaestak ljudi koji dolazi na njegove događaje.
“Moj špajz je idealno mesto koje bi fino moglo da primi sve one koji podržavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << mene i moje manifestacije”, izavio je Šapić i upozorio ljude da mu samo pripaze na tegle ajvara i turšije.
Redakcija
The post Šapić najavio održavanje Porodične šetnje u svom špajzu appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.