Izvor: Blic, 30.Nov.2023, 17:15

SVI PRIČAJU O NJENOJ AFERI SA ANITOM! Matea Car pokazala novu devojku: "Koliko sam zaljubljena u tebe", pršte emocije (FOTO)

Poznata hrvatska tiktokerka, Matea Car, došla je u žižu javnosti kada je obelodanile prepiske sa Anitom Stanojlović na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom u ljubavnoj konotaciji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najnovije priznanje Matee Car izazvalo masovne reakcije, a Matora i dalje skuplja ostatke svog života nakon prevare

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023

Ova njena objava mnogo toga govori...Poznata hrvatska tiktokerka, Matea Car, došla je u žižu javnosti kada je obelodanile prepiske sa Anitom Stanojlović na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom u ljubavnoj konotaciji...Matora je saznavši za to zatražila razvod, a nedeljama unazad ova situacija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.