SVE GORI U BELOJ KUĆI! Nakon pomirenja, pali i VATRENI POLJUPCI između Ivane Šopić i Filipa Đukića

Izvor: Press, 08.Nov.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE GORI U BELOJ KUĆI! Nakon pomirenja, pali i VATRENI POLJUPCI između Ivane Šopić i Filipa Đukića

Nakon kratke ljubavne romanse koju je Filip Đukić imao sa Mionom Jovanović, skandal majstor se vratio svojoj bivšoj devojci Ivani Šopić. Njih dvoje su danas nakon emisije "Pitanja gledalaca" izgladili svoj odnos, pružili jedno drugom ruku pomirenja, a zatim završili i u krevetu zajedno.
Foto;pink
Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su se prvo mazili, a onda legli da spavaju.
Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku su se probudili, a onda su pali strastveni poljupci. Njih dvoje su se strasno ljubili, a zatim nastavili da odmaraju.



Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŠTA ĆEŠ DA RADIŠ SAD? Tomović počeo da se SLADI zbog Mioninog i Filipovog raskida, pa je upitao OVO!

Izvor: Press, 08.Nov.2019

Nakon što su se Ivana Šopić i Filip Đukić zvanično pomirili, Marko Janjušević Janjuš je počeo da priča sa Mionom Jovanović. Podsetimo, Janjuš je zaslužan zbog toga što su Miona i Filip ušli u vezu, pa joj je sada davao savete kako da nastavi dalje, ali im se u jednom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.