VRUĆI POLJUPCI POMIRENJA! Sve gori u Beloj kući! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2019, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRUĆI POLJUPCI POMIRENJA! Sve gori u Beloj kući! (VIDEO)

Nakon kratke ljubavne romanse koju je Filip Đukić imao sa Mionom Jovanović, skandal majstor se vratio svojoj bivšoj devojci Ivani Šopić.
Njih dvoje su danas nakon emisije “Pitanja gledalaca” izgladili svoj odnos, pružili jedno drugom ruku pomirenja, a zatim završili i u krevetu zajedno.
Njih dvoje su se prvo mazili, a onda legli da spavaju.
U jednom trenutku su se probudili, a onda su pali strastveni poljupci. Njih dvoje su se strasno ljubili, a zatim nastavili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da odmaraju.



The post VRUĆI POLJUPCI POMIRENJA! Sve gori u Beloj kući! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SVE GORI U BELOJ KUĆI! Nakon pomirenja, pali i VATRENI POLJUPCI između Ivane Šopić i Filipa Đukića

Izvor: Press, 08.Nov.2019

Nakon kratke ljubavne romanse koju je Filip Đukić imao sa Mionom Jovanović, skandal majstor se vratio svojoj bivšoj devojci Ivani Šopić. Njih dvoje su danas nakon emisije "Pitanja gledalaca" izgladili svoj odnos, pružili jedno drugom ruku pomirenja, a zatim završili i u krevetu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.