Izvor: Press, 01.Okt.2018, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE DOROTEINE TAJNE: Među ljubavnicima otac troje dece i jedan Turčin!

Jedna od najmlađih učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga", Dorotea Jovanović, koja za sebe kaže da je dizajnerka garderobe za pse, definitivno je zaintigirala javnost već u prvim danima svog boravka u Beloj kući
Njena sklonost ka svađama i arogancija koju neguje dovela ju je u samu žižu interesovanja, pa su tako i tajne iz njenog života počele da zanimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i gledaoce i ukućane.
 


Prvu tajnu, za koju Dorotea nikako nije želela da se sazna, otkrila je njena cimerka Mina Vrbaški.
 
Naime, Mina je u jednoj svađi sa dizajnerkom pomenula njenu vezu sa oženjenim muškarcem. Tada je želela da naglasi da nije moralno komentarisati Luninu grešku iz "Zadruge 1", ako i sama radi to isto napolju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.