STRAVIČNI DETALJI UBISTVA NASRED ULICE “Svađa je počela u kafiću, a onda joj je prišao munjevito, s leđa, i krenuo da UBADA”

Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA NASRED ULICE “Svađa je počela u kafiću, a onda joj je prišao munjevito, s leđa, i krenuo da UBADA”

Foto: RAS Srbija Muškarac Petar Mošić (64) iz Pančeva ubio je juče bivšu suprugu Desanku (60) u centru tog grada naočigled brojnih prolaznika koji su ga savladali i predali policiji. Desanka je podlegla povredama u pančevačkoj bolnici, a njen bivši muž je uhapšen nakon napada. Napad se dogodio oko podneva nasred autobuske stanice u Pančevu. Prema rečima očevidaca, sve se dogodilo iznenada. blictv_rs/main 0 imasdk 1 0 https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1×1|400×300|640×480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – Prišao joj je munjevito s leđa i izbo je nekim oštrim predmetom u leđa i vrat, mislim da je u pitanju nož. Prethodno su sedeli zajedno u kafiću, verovatno je tu počela svađa. Pošto se sve dešavalo ispred autobuske stanice u Pančevu, čim su videli šta se dešava, izleteli su vozači i putnici koji su čekali autobus. Oni su ga savladali i držali dok nije došla policija. Nisu baš bili nežni, neki su hteli i da ga linčuju – kaže očevidac ubistva i dodaje: – Oni koji su ga prepoznali sa pančevačkih ulica, upitali su ga: “Što napade ženu?”, ali on je nerazgovetno odgovorio nešto o tome kako ga je napustila. Foto: Privatna arhiva Nesrećna Desanka izdahnula je u pančevačkoj bolnici Istovremeno, žene koje rade u ATP “Pančevo” iznele su peškir i vodu i pokušale da ukažu pomoć Desanki. Na snimku koji je objavio Blic.rs vidi se kako nesrećna žena leži na zemlji, dok prolaznici pokušavaju da zaustave krvarenje iz ubodnih rana. S druge strane, nasilnika privodi policija, a utoliko dolazi i Hitna pomoć. Iako se u prvi mah činilo da će Desanka preživeti brutalni napad, vesti koje su u javnost stigle iz pančevačke bolnice bile su poražavajuće: žena je preminula od posledica ubadanja u popodnevnim satima. Šta je bio motiv ovog brutalnog ubistva? Kako saznaje “Blic”, Petar i Desanka su se nedavno definitivno rastali, a brakorazvodna parnica je takođe okončana […] More
The post STRAVIČNI DETALJI UBISTVA NASRED ULICE “Svađa je počela u kafiću, a onda joj je prišao munjevito, s leđa, i krenuo da UBADA” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.