Izvor: Blic, 13.Jul.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA NASRED ULICE "Svađa je počela u kafiću, a onda joj je prišao munjevito, s leđa, i krenuo da UBADA"

Muškarac Petar Mošić (64) iz Pančeva ubio je juče bivšu suprugu Desanku (60) u centru tog grada naočigled brojnih prolaznika koji su ga savladali i predali policiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA NASRED ULICE “Svađa je počela u kafiću, a onda joj je prišao munjevito, s leđa, i krenuo da UBADA”

Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2019

Foto: RAS Srbija Muškarac Petar Mošić (64) iz Pančeva ubio je juče bivšu suprugu Desanku (60) u centru tog grada naočigled brojnih prolaznika koji su ga savladali i predali policiji. Desanka je podlegla povredama u pančevačkoj bolnici, a njen bivši muž je uhapšen nakon napada. Napad se dogodio...

Nastavak na 011vodič.com...

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVI SNIMAK UBISTVA U PANČEVU: Petar Desanku zgrabio s leđa i izvukao nož! Nije joj bilo spasa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019

U centru Pančeva juče se dogodilo brutalno ubistvo kakvo ovaj grad ne pamti....Nasred ulice i usred dana brutalno je na Autobuskoj stanici u Pančevu napadnuta Desanka Mošić (60) na koju je s leđa nožem nasrnuo bivši muž Petar Mošić (64)...Na snimku se vidi šta je prethodilo užasnom napadu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.