STRAHUJE DA KARIĆ NE BUDE U VEZI SA MAJOM! Iva otvorila dušu Drvetu mudrosti i sve priznala!

Izvor: Press, 21.Okt.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAHUJE DA KARIĆ NE BUDE U VEZI SA MAJOM! Iva otvorila dušu Drvetu mudrosti i sve priznala!

Posle Mine Vrbaški, razgovor sa Drvetom mudrosti imala je i Iva Grgurić koja je odmah počela da plače, jer ju je pogodila pesma koju je Drvo pustilo Mini.
Foto:pink
 
Autor: TvPink Printscreen


Da, pogodila me je pesma. Vraća me u neku moju prošlost. Mislim da nisam zaslužila ovo od Stefana, igra se sa mnom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Malo ga nagovaraju da se igra ovde. Vladimir, posebno. Imam 26 godina, pokušavam da se kontrolišem, nisam htela da dopustim da se zaljubim u Stefana, moje emocije su svakog dana sve jače i jače. Ipak, ima neke poteze kojim me odbija od sebe. Sinoć je Maja legla kod njega i Vladimira, ne znam da li joj je to dobra odluka, a tek je ušla - govorila je Iva.


Podsetimo, Stefan je sinoć pričao sa Majom Marinković pored kreveta Ive Grgurić znajući kakve ona emocije gaji prema njemu. Iva se zanela pa je otkrila tajnu za koju će dobiti pesmu.



Sinoć su pričali pored mene, nije mi prijalo da me svi gledaju. Imam tajnu, on je pokušao da me poljubi jedno veče dok smo bili u krevetu, ali ja sam sklonila glavu. Ja sam želela poljubac, ali ne želim da brzam. Bojim se da ne bude sa Majom - pričala je Iva.



Autor: Pink.rs.


Meni je Jelena Pešić dala zeleno svetlo. Čak i ona, videla je da postoji tu nešto. Smatram da sam ja devojka za njega, bez obzira na moju prošlost - rekla je na kraju Iva, pa joj je Drvo pustilo pesmu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.